A tanév utolsó hétvégéjén, Miskolcon rendezték a B33 kosárlabda országos diákolimpiáját. Sok segítséggel sikerült eljutnunk a helyszínre, hálásak is vagyunk azoknak, akik ebben segítségünkre voltak.

A Zrínyi iskola diákjai, akik az ország 8 legjobb 4 fős általános iskolásai, valamint 12 középiskolai csapat, nyári kánikulában (szabadtéren) de nagyon jó hangulatban kezdhette meg az egész napos kosárlabdázást. A Tune squad néven induló csapatunk első meccsét egy utolsó pillanatos kosárral elvesztette, de a következő két csoportmérkőzését hatalmas küzdéssel és akarással megnyerte. A körbeverések miatt, és dobott kosarak száma miatt mégis csoportelsőként zárták a mezőnyt! Kezdődhetett a keresztjáték, ahol a másik csoportban lévő 2. helyezettel kellett megküzdeni az érmekért. Fiaink nagyon jól játszottak, de a másik csapat magassági fölénye és jobb játéka egyértelmű győzelmet hozott a debreceni csapatnak.

 

Szomorkodásra nem volt ok, hiszen országos versenyen 3. helyezést elérni óriási szó! Nagyon boldogok vagyunk, és nagyon büszkék vagyunk 8. osztályos fiainkra, akik ezzel a fantasztikus teljesítménnyel, méltó módon búcsúztak el iskolánktól.

Bronzérmes csapatunk tagjai:

Horváth Ákos

Horváth Gergő

Horváth Roland

Kovács Boton

A csapat döntőbe jutását Varga Áron segítette.

HK

Kosaras_bucsu.jpg

Tanev rendje

etlap

tanulas

opensensemap

www.edupress.hu

A csatorna nem található.