Arany osz logo

Hamar eljött a szeptember vége, és mi újra készülődhettünk kreativitásunkat megmutatva, gyerekek, tanítók, és szülők egyaránt. Október 7-én, ahogy az már lenni szokott, az őszi nap aranyló fényében ismét együtt lehettünk. Zsivaj és örömteli arcok töltötték be a Rákóczi utcai épületünk udvarát.

Délelőtt őszköszöntő műsoraikkal jó hangulatot teremtettek a 4. osztályosok.
Az udvaron lehetőség volt többféle játék kipróbálására is, mint pl. a csipeszes levéladogatásra, a pingponglabda pohárba gurítására, fahalacskák kifogására. Ezen kívül nemezlabdákkal almára lehetett célozni, és aki ügyes volt, még a lyukakba is beletalált. Fakanállal labdát is lehetett terelgetni, kukoricacsőből építkezni és morzsolni is, akinek ahhoz volt kedve, illetve zsinórra kötött vesszőkarikával is jól lehetett bánni annak, aki kitartóan ügyeskedett. Az elmélyültebb játékra vágyók malom és amőba játékot játszhattak fatáblákon.

Végül 2-től kezdődhetett a vásár. Hamar benépesült az udvar őszi színpompába öltözött asztalokkal. Rajtuk roskadásig megrakva szép termésdíszek, lekvárok, szörpök, virágok vártak vevőikre.
Jó volt látni a vidám arcokat, a szép díszeket… a képek magukért beszélnek…


Völgyi Andrea

 

Fényképek az eseményről: -- ITT --

Tanev rendje

etlap

tanulas

opensensemap

www.edupress.hu

A csatorna nem található.